Esküvők

Esküvők Esküvők

Az akusztikus duónk már számos Nagy Napot tett szebbé. Nem hagyományos esküvői zenekar vagyunk, leginkább aláfestő zeneként szolgálunk, vendégvárás, szertartás vagy éppen a vacsora alatt. Szeretnénk olyan hangulatot teremteni, ami még varázslatosabbá teszi az élményt mindenki számára.

Minden pár életében van egy-egy dal, amely sokat jelent a közös történetükben, amely igazán közel áll a szívükhöz. Mi azért vagyunk, hogy úgy szólaltassuk meg ezeket dalokat, ahogy azt ők megálmodták. Egy esküvő tele van felejthetetlen pillanatokkal – a vendégvárástól a szertartásig, a fogadalomtételtől a pezsgős koccintásig – mi pedig szeretnénk megteremteni az adott pillanathoz tökéletesen illeszkedő zenei hátteret. Nagyon örülünk, amikor a párok azt mesélik, hogy életük legfontosabb napján úgy érezték magukat, mintha egy csodálatos film főszereplői lennének, tökéletes filmzenével.

Pontosan tudjuk, milyen fontos, hogy minden apró részlet a helyén legyen, hogy a pár szavak nélkül is érezze, minden és mindenki értük van ezen a napon. Nincs szebb és nagyobb felelősség, mint megfelelő atmoszférát teremteni a legfontosabb mozzanatokhoz: a menyasszony bevonulásához vagy épp az ifjú pár első táncához. Az elmúlt években számtalan gyönyörű esküvőt kísérhettünk végig. Szerencsések érezzük magunkat, hogy részeseivé válhattunk ezeknek az életre szóló pillanatoknak.